Op maat gemaakt!


 
Nicolaus Ottostraat 11-16 7442 DV Nijverdal
Tel: +31 (0)6 229 376 35 E-mail: info@johslooijer.nl
Informatie

Al meer dan 15 jaar bouwen wij keukens en interieurs uit eigen werkplaats.

Met een modern machinepark wordt elke keuken of kast geheel op maat gemaakt.

Joh. Slooijer kenmerkt zich door uitsluitend te werken met de beste materialen.
Uw idee�n en voorkeuren vertalen wij naar uw droomkeuken of -kast.

Door middel van de vele foto's laat Joh. Slooijer zien dat het zich onderscheidt!


Veel lees- en kijk plezier!
Joh. Slooijer
Laat u inspireren door onze promotievideo's!!

Keuken idee�n

Johan Slooijer adviseert, ontwerpt en bouwt met zijn team keukens en wandmeubelen op maat. Aan de hand van de idee�n van de klant en zijn eigen 20-jarige ervaring werkt hij met oog voor detail uw keuken of wandmeubel tot in detail uit. De hand van de vakman is in al zijn werk te vinden.

Praktische indeling en opbergmogelijkheden

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij besteden tijd en aandacht aan onze klanten en denken mee. Vertel ons uw wensen en wij adviseren u over de beste mogelijkheden. En daarbij zijn we graag uw persoonlijke adviseur! Strak, modern of landelijk? Laat u verrassen door onze praktische en verrassende keukenidee�n en -ontwerpen waarbij we de ruimte optimaal weten te benutten. Zo zijn wij o.a. gespecialiseerd in adequate opbergoplossingen voor de indeling van uw kasten en laden. Uw kasten zijn � �n blijven! - voor eens en voor altijd overzichtelijk.

Bij het vervaardigen van uw keuken of wandmeubel in onze eigen professionele werkplaats maken wij uitsluitend gebruik van duurzame kwaliteitsonderdelen. Wij werken met hoogwaardig berken multiplex en massief hout. Zo bent u verzekerd van een duurzaam kwaliteitsproduct.

En last but not least: Bij Johan Slooijer heeft u van het begin tot het eind slechts ��n aanspreekpunt voor al uw vragen. Van idee tot ontwerp, van productie tot plaatsing. En dat maakt de kans op eventuele fouten in bijvoorbeeld uw keuken wel heel klein!
 

Benieuwd naar de mogelijkheden?  +31 (0)6 229 376 35

 

Meer zien?

Vraag hier een brochure aan


Uw naam
 
Per post Per e-mail
E-mailadres

Straatnaam

 
Huisnummer
Toevoeging

 
Postcode

 
Woonplaats

 
Telefoonnummer