Op maat gemaakt!


 
Nicolaus Ottostraat 11-16 7442 DV Nijverdal
Tel: +31 (0)6 229 376 35 E-mail: info@johslooijer.nl
Naar startpagina...
Naar startpagina...
Laat u inspireren door onze promotievideo's!!

Wandmeubelen

Wandmeubelen zijn er in tal van varianten. Een stijlvol televisiemeubel of boekenkast op maat als blikvanger in uw woonkamer? Een praktische kast voor uw kantoor? Of wellicht wilt u uw slaapkamer effici�nt indelen met bijvoorbeeld een kledingkast of schoenenkast. Mogelijk droomt u van een praktische keukenkast met houten laden op maat. Vertel ons uw wensen en wij adviseren u graag. Dat is ons vak. U mag rekenen op een passende en creatieve oplossing. Met oog voor detail en zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen.

Wandmeubelen

Een wandkast kan u veel ruimte besparen en daarnaast uw interieur verfraaien. De mogelijkheden zijn eindeloos, passend binnen ieders budget. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen als berken multiplex en massief hout. Het resultaat is een prachtig wandmeubel voor een betaalbare prijs waar u jaren plezier van heeft.

Een kast op maat laten maken?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een wandmeubel of andere kast op maat? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of meer informatie.
 

Benieuwd naar de mogelijkheden?  +31 (0)6 229 376 35

 

Meer zien?

Vraag hier een brochure aan


Uw naam
 
Per post Per e-mail
E-mailadres

Straatnaam

 
Huisnummer
Toevoeging

 
Postcode

 
Woonplaats

 
Telefoonnummer